Alle flotte medlemmer av Råde og Onsøy rideklubb inviteres til turritt med overnatting. Her er alle velkomne, med eller uten hest. For de som vil ri blir det lagt opp til to ulike ritt, ett ritt for de hurtige J og ett for de som vil ta det litt roligere. For de som ikke vil ri blir det mulighet for å bare slappe av på verandaen eller rusle en tur ned til Glomma. Festkomiteen vil ta seg av det sosiale på kvelden med lek og moro.  Vi har leid Suteren som ligger i Rakkested, en av hyttene til Østfold Turhestforening. Slik presenteres den på nettet:

Suteren er foreningshytte nummer en. Dette stedet har en unik beliggenhet ved Glomma. Her er femten overnattingsplasser inne i hytta, tre gapahuker med plass til ytterligere fem til åtte personer. Innlagt varmt og kaldt vann på kjøkkenet, strøm, komfyr og kjøleskap, utedo og eget uthus med låsbart seletøyrom med sadelknekter. Stedet har flere hundre meter strandlinje til Glomma og femten mål inngjerdet beite.

I hytta finnes det madrasser og puter. Alle må ha med eget laken, sovepose eller dyne. De som vil sove i gapahuk må også ha med liggeunderlag.
Barn under 14 år må ha med ansvarlig person.
Egen mat, grillmat og drikke må medbringes. Vi ordner grillkull og kaffe.

Dato: 14. – 15. mai. Vi samles på Suteren 14.mai, senest kl. 12:00 og rir ut ca. kl. 13:00
Pris pr. pers: Kr.300.- innbetales til knt.nr: 0539 37 54852

Bindende påmelding på mail til evelynjohnsroed@hotmail.com

Påmeldingsfrist: Lørdag 7.mai
Påmelding er godkjent når innbetalt beløp er registrert.

Ved for få påmeldte, (mindre enn 10), vil turen bli avlyst.

Last ned invitasjonen her

Velkommen til en hyggelig helg.