HaakonVinnerRyttersportenMotMobbingKOHS15Under Kingsland Oslo Horse Show var Håkon så heldig å få møte selveste Scott Brash.

Scott Brash og hesten hans Hello Sanctos vant OL i London i 2012 i sprangridning med det britiske laget.
I 2015 ble han den første sprangrytteren som på et år vant Rolex Grand Slam, den mest prestigefyldte konkurransen med en premie på 1 million euro.
Scott Brash er den høyst rangerte sprangrytteren I verden.

Etter at Scott Brash hadde gått banen for å hoppe 1.50/1.60, tok han seg tid til å stoppe opp å ta bilde i sammen med Håkon.
Han var veldig hyggelig, smilte og lo – og ble glad da Håkon ønsket ham lykke til.
Dessverre gikk det ikke så bra for ham på dette stevnet, han endte på en 32.plass med 3 riv.
Det var sikkert fordi han ikke startet med Hello Sanctos – men med Hello Forever…..

Uansett var det stor stas for Håkon å få tatt bilde i sammen med eneren i sprangridning.
Fordi Håkon er for ung til å være på instagram, måtte mamma legge ut bildet med #ryttersportmotmobbing for å være med i konkurransen.

Jubelen sto i taket da Håkon fikk beskjed om at han var en av to vinnere i konkurransen.
Premien var en flott sjabrak med logoen til nryf og teksten «ryttersport mot mobbing».
Håkon gleder seg stort til å få premien i posten – og bruke den på bestevennen på rideskolen: Little Lloyd J