NB: du kan kun stemme en gang.

Nå har du mulighet til å stemme frem den du ønsker skal bli årets medlem. De nominerte er:

Maria Lehmann: Maria er en herlig jente som alltid stiller opp for meg med kjøring av Toremann. Hun er også veldig flink til å motivere og gi masse støtte til meg under ridning. Håper virkelig at Maria får den oppmerksomheten da hun virkelig fortjener den

John-Ole Tonheim: Ønsker å nominere pappa fordi han alltid stiller opp på alle stevner, står p-vakt hele dagen, kjører og henter rails, hester, og hindermaterell osv ønsker at han skal få en liten takk for det.

Renate Aaseng: Fantastisk trener, godt satset i starten av året med.x antall starter og premier.et medlem vi kan være stolt av !

Benedicte Gudjonsson: Jeg syntes Benedicte er årets medlem, fordi hun stiller opp på omtrent hver eneste dugnad og hun henter og kjører noen heste for stall Tonheim til/fra stevner. Ikke minst er hun i stallen omtrent hver eneste dag, utenom å ri selv!

Ingrid Jacobsen: Vært medlem siden starten av klubben og pådriver for å opprette/slå sammen klubbene. Uten Ingrid hadde vi ikke kunnet gjennomføre så mange gode stevner og arrangementer. Alltid positiv og masse kunnskap. På tross av at hun selv, eller barna, er aktive ryttere bruker hun mye tid på rideklubben. Gir positiv og god støtte til alle medlemmer.

Kristoffer Tvete: Jeg ønsker å nominere Kristoffer. Han er engasjert i alt han gjør. Og står på fra tidlig morgen til seine kvelden. Han farter rundt i rytterkretsen, rytterting og hva annet han måtte finne på å engasjere seg i. Han er ALLTID blid! Og bryr seg både om stort og smått! Rett og slett en illsjel i klubben våres
Kristoffer Tvete er nominert, men siden han ble årets medlem 2015 stiller han derfor ikke i år.

Stem på årets medlem 2016

  • Ingrid Jacobsen (47%, 34 Votes)
  • John-Ole Tonheim (23%, 17 Votes)
  • Maria Lehmann (22%, 16 Votes)
  • Renate Aaseng (8%, 6 Votes)
  • Benedicte Gudjonsson (0%, 0 Votes)

Total Voters: 73

Loading ... Loading ...