NB!!! Ny tid. Starter kl 12.00

Ryttermelding

 

Velkommen til stevne på Granly Gård Råde. Stevnet starter  kl 12.00 på søndag og sekretariatet er åpent en time før start og en halv time etter stevnets slutt.

 

Husk at du må ha med deg vaksinasjonspapirer. Dette skal du ha klart og vise parkeringsvakten før du tar ut hesten.

Vi har liten parkeringsplass så vi ber dere følge parkeringsvaktens anvisning. Ellers er det meldt fint vær som vi kan kose oss i ….. Kle dere godt uansett, temperaturen er ikke all verden ennå L og husk det samme til hesten.

For de som går videre til kåring av beste hoppe, vallak, hingst , handler og til slutt dagens hest blir det en lang dag. Husk vannbøtte og høy/for til hesten.

Dommer er Tommy Huseby.

 

Vi har kiosk med mye godt (og varmt) til å kose oss med.

 

Veibeskrivelse:

E6 fra Oslo. Ta av ved MacDonald (du ser det fra E6) skiltet Fredrikstad og ta til «venstre» mot Råde sentrum i rundkjøringen. Så kommer du til en rundkjøring hvor du tar av mot RV 110 avkjørsel nr 2 mot Fredrikstad. Når du har kjørt på sletten der tar du av til venstre skiltet Missingmyr over jernbanen. Følger den veien ca 1 km og da ligger stevneplassen på venstre hånd. (Du ser den fra veien)

 

E6 fra Sarpsborg. Ta av mot Råde og ta til høyre etter avkjørselen. Så kommer du til en rundkjøring og kjører «rett over». Etter et lite stykke tar du til høyre skiltet Enebekk, under E6. Følg denne veien og da vil du se stevneplassen på høyre hånd.