Lørdag 3. mars 2018 kl. 10.00, ønsker vi velkommen til Rideskolestevne i dressur, med innlagt klubb klasser for Råde og Onsøy Rideklubb sine medlemmer.
Våre elever kan dermed velge om de vil starte klassen som rideskole elev, som medlem i RORK, eller begge deler. Velger man å starte som begge deler, så rir man likevel kun en gang, men kan da få plassering i både Rideskole klassen og Klubb klassen. Medlemmer av RORK som ikke er elev hos oss, kan kun starte som klubbmedlem.
Våre elever kan starte en dressur klasse hver.
Oppvarming: Ridehuset på 20x20m i kl 1 – 5, og i puljer for klasse 5 – 7.
Sted: Lilleng Gård
Pris: kr. 150,- pr klasse. De som skal starte både som Rideskole elev og Klubbmedlem, betaler da kr. 300,-. Startavgiften skal være betalt før start!
Påmelding sendes pr mail til stalltonheim@gmail.com. Bruk skjema som dere finner på http://www.rytter.no/nryf/skjemabank/ . Skjemaet heter: «Påmeldingsskjema sprang-dressur-feltritt-distanse 1 hest». Husk å skrive om dere skal starte som rideskole elev, klubbmedlem eller begge!
Påmeldingsfrist er torsdag 1. mars 2018 kl. 23.59. Etter påmelding mot dobbel avgift.
Premiering: I klasse 1 og 2 er det rosett til alle som deltar. I klasse 3 – 7 blir det to parallelle premieringer, for Rideskole elev og Klubbmedlem. Alle opp til 12 år skal ha deltager rosett, så husk å si ifra om du er 12 år eller yngre. Flott om dere skriver det i påmeldingen.
Dommer: Ingrid Jacobsen
Kontakt person ang stevnet: Tone Tonheim, mobil 996 13 495. Send gjerne sms.
Betaling: kontant, eller med Vips til Stall Tonheim as (vips nr. 108364) Husk å vise kvittering/bekreftelse på at betalingen er gjennomført!
Det er kiosk på stedet, med mye god mat og drikke å få kjøpt
Alle som deltar i klasse 3 – 7 må ha godkjent stevne utstyr iht. KR IV § 145.1. Reglementet finner du på www.rytter.no. Trenger du å låne stevnejakke o.l., så si ifra. Mulig vi har noen som passer.
Til dere som har med egen ponni/hest til stevnet, så må dere huske hestepass og at vaksinen er i orden!
Tar forbehold om endringer. Husk å lese ryttermelding som vil bli lagt ut sammen med foreløpig startliste fredag 2. mars!
Klasser:
1. Ryttertest Ld:1 2017. Rides to og to, mens programmet leses opp. Leier er tillatt.
2. Ryttertest Lc:1 2017. Rides to og to, mens programmet leses opp.
3. Lc:2 NRYF 2017
4. Prix Caprilli Lc
5. Klasse for funksjonshemmede (rytter rir det programmet som passer for seg)
6. Rekrutterings klasse for voksne m/valgfritt program. Åpen for voksne som ikke er aktiv konkurranserytter (aldersgrense for å delta i klassen er født i 1993 eller tidligere). Ved påmelding til stevnet setter rytter selv hvilket program de vil ri. Dette finner dere inne på www.rytter.no , dressur og så dressurprogrammer. Fra Ryttertest LD1 (med eller uten leier) og du kan velge med opplesning av programmet opp til og med LB klasser. Poengfordeling: under hvert «nivå» skal prosenten ganges opp med følgende faktor: Ld x 1, Lc x 1,05, Lb x 1,1.
7. Lb:3 NRYF 2017
8. La:2 NRYF 2015
Håper alle tar med godt humør og god tålmodighet! For oss er det viktig at elevene får oppleve mestring, og noen ganger tar det litt lengre tid enn planlagt.
VELKOMMEN TIL ET KOSELIG STEVNE!