Helgen 18.-20. november arrangerte klubben kjørekurs med instruktør Roger Haeselich. Dette er første gang klubben arrangerer kjørekurs, og interessen for kurset var stor.

Åtte hester og kusker, med medhjelpere, deltok på kurset. Vi startet fredag kveld med informasjon og teori. Lørdag og søndag hadde alle to økter hver på banen. Kurset la opp til at deltakerne skulle se på de øktene de selv ikke deltok i, og det var en felles gjennomgang av undervisningen fire ganger i løpet av kurset. Dette gjør at alle kan lære av de andre deltakernes undervisning og erfaringer også. Kurset inneholdt både tømmekjøring, tilvenning til vogn og dressurkjøring.
Både deltagerne og instruktøren var fornøyde med kurshelgen. Flinke hester, hyggelige kusker og en veldig positiv instruktør bidro til sammen til at dette ble en trivelig, sosial og ikke minst lærerik helg!

[huge_it_gallery id=»12″]

Kjøring framover?

Dette kurset ble veldig raskt fylt opp, og det var til og med venteliste. Siden det er så stor interesse for denne type kurs håper vi å kunne arrangere kurs til våren også. I tillegg til å undervise i kjøring, kan Roger også f.eks. undervise i tømmekjøring som et supplement til ridning. Mer informasjon om Roger Haeselich finnes på www.rhhest.no.
Er du interessert i å delta på kjørekurs til våren, ta gjerne kontakt med camilla@winterseth.com